Складови стелажи

Ние произвеждаме складови стелажи, които са мобилни и максимално функционални. Сглобката им е безвинтова и тригнездова, което позволява вертикално преместване на рафтовете със стъпка от 40мм. Това означава, че всяка вече съществуваща конфигурация би могла да бъде променена лесно в рамките само на няколко минути и то без да е необходимо да използвате каквито и да е инструменти.

Изработка на складови стелажи

Всички елементи от конструкцията на тези стелажи за склад са изработени от висококачествена студеновалцована стомана с полимерно прахово покритие, което осигурява корозоустойчивост и отлично състояние на външния им вид.  Наше изключително предимство е, че предлагаме „пълнеж“ на рафтовете, според индивидуалните предпочитания на клиентите.

Метални стелажи за склад с прахово-полимерно или галванично покритие, МДФ, ПДЧ, ОСБ или поликарбонат са вариациите в нашия асортимент. Изберете най-подходящите за Вас, според това какво възнамерявате да редите отгоре им. Това ще Ви спести възможността да плащате за нещо, което всъщност няма да Ви свърши работа. Бихте могли също да поръчате и отделни елементи или по системата RAL да изберете какъв да бъде цветът на Вашите складови стелажи.