Рекламни стелажи

Искате продуктите ви да привличат вниманието на клиента от пръв поглед? Най-лесният и ефикасен начин да направите това е да ги представите атрактивно! Подходящите рекламни стелажи могат да експонират стоката така, че тя провокира интереса на потребителя.

Предлагаме богато разнообразие от решения, които са едновременно практични, удобни, устойчиви, а и допринасят за това стоките ви да изглеждат още по-ефектно, а и им придават индивидуалност и характерен стил на фирмата Ви!
В този смисъл, създаването на собствена визия, съобразена с естеството на Вашият продукт, е нещо, което не бива да се пренебрегва. Още повече, че не изисква влагане на големи средства, в сравнение с други начини за реклама, които биха стигнали до толкова многобройна аудитория като потока от клиенти на една търговска верига например.

Освен това, този огромен поток от хора е в търговския обект, за да купува. В никакъв случай не бива да бъдат подценявани другите видове реклама, те са изключително важни, но Вашия продукт така или иначе присъства в търговските обекти, изложен по някакъв начин. Защо да не използвате възможността, да се представете подобаващо на потенциалните си купувачи с уникална визия, само Ваша?

Какво трябва да знаете за предимствата на добрите рекламни стелажи:

Z

Придават на вашия продукт собствено лице

Z

Дълъг експлоатационен срок

Z

Разумна цена

Z

Постоянна реклама в търговски обект, възприемана от огромен обем хора, които са там, за да купуват

Z

По-атрактивно предлагане на Вашия продукт

Z

Добре направените рекламни стелажи позволяват оптимално съотношение количество стока –използвана търговска площ. Това означава, че не заема излишно ценна търговска площ и повече търговски обекти биха се съгласили да я пласират.

Z

Стоката е систематизирана и добре подредена, което е удобно и за търговеца, който я продава.

За да обобщим: Вие имате качествен и атрактивен продукт, който искате да продадете –накарайте го да изпъква сред другите и ще го направите по-лесно.
Можем да изработим стелаж, проектиран според индивидуалните нужди на експонирането на Вашите продукти с нужната визия и функционалност, изцяло според изискванията Ви!