ЗА НАС

Собствена производствена база

Компанията “ДЖОРДИ-3″ ООД е създадена през 2005 г. и е наследник на ЕТ “ДЖОРДИ”, основана през 1995 г. С бързи темпове се развиваме в областта на металообработката и обособихме собствена производствена база.

Гъвкавост, бързина и атрактивни цени

Като динамична и отговорна към клиентите и доставчиците си компания, основен наш приоритет е поддържането на дългосрочни и коректни отношения с всички партньори. Постоянните инвестиции в оборудване, технологии и повишаване квалификацията на персонала, имат за цел да затворят максимално производствения цикъл. Това ни позволява да предложим на своите клиенти гъвкавост, бързина и атрактивни цени.

Квалифицирани специалисти

Разполагаме с квалифицирани специалисти и машинен парк, с които да осигурим комплексна услуга на нашите партньори – от разработването на прототип до серийно производството на крайното изделие. В цеховете на фирмата се произвеждат няколко основни групи изделия, свързани с рекламно (рекламни стелажи и дисплеи за предлагане на стоката в търговските обекти), търговско (магазинни стелажи, касови модули) и складово обзавеждане (складови стелажи, стопери и други).

Създадохме този сайт с идеята да можете да видите основните типове изделия, произвеждани от нас и надяваме се, за да можете да си отговорите на въпроси, чието проучване, би Ви коствало така ценното в днешни дни време!